Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

четвер, 7 липня 2011 р.

Курортний роман - романтика і прагматика!

Ех... нарешті повноцінний відпочинок! Пари, сесія, все позаду, тепер можна і на море поїздку спланувати. Не знаю як ти, а я планую і трішки романтики на канікулах, курортні романи - це чудовий спосіб підвищити самооцінку.
Чи знаєш ти, що курорт є підвищеною зоною еротичного напруги. І тут зовсім не важливо, лежиш ти на теплому пісочку де-небудь у Єгипті або сидиш в кафе недалеко від моря в Євпаторії. І справа зовсім не в місці розташування курортних місць, а все полягає в тому почутті, яке надає нашому організму легкість і безпеку.
Адже тільки перебуваючи на відпочинку, ми відпочиваємо всіма клітинками нашого тіла і геть забуваємо про всі проблеми,  про близьких, друзів, з якими нам завжди теж було добре, відпочинок здається нам чимось зовсім іншим. Тільки на відпочинку ми можемо розслабитися і дозволити собі все, що тільки захоче наша душа і, звичайно ж, курортний роман нас може і не обійти стороною, а внести в наше життя щось нове і світле. Адже курортний роман- це незабутнє відчуття, яке ні з чим не зрівняється.
Тільки уяви собі палюче сонце, хвилі б'ються об скелі, дме легкий вітерец...
і все це, звичайно, навіває дуже приємні думки, які приводять ні до чого не зобов'язує, відносинам. Адже тільки така обстановка здатна розбудити в наших думках хоча б легкий флірт.
Багато моїх подруг, поїхавши на відпочинок, кажуть, що вони будуть відпочивати і ніяких відносин окрім відпочинку їм не треба. Але це буде брехнею, так як утриматися від спокуси, хоча б просто пококетувати просто неможливо. Адже курортний роман є природним і закономірним. Багато батьків, відправляючи свою дочку на відпочинок, застерігають її від помилок і дають напуття в дорогу, щоб вона не наробила дурниць. А найчастіше це відбувається через те, що колись самі ж матері поринули у вир з головою в курортний роман хоча б раз у житті. Нехай може це було раз, але вони будуть про це пам'ятати довго.
Курортний роман може статися в нашому житті через те, що він не стає чимось традиційним, і він не встигає перерости у сварки або образи. Курортний роман просто легкий і зовсім не довгий за часом. І, отже, всі спогади про відпочинок стають приємними і необтяжливими.
Курортний роман - це як рослина, яка любить тепло і в іншому кліматі величезних міст зацвісти не зможе. Такі романи закінчуються разом з твоєю відпусткою та залишають тільки приємні спогади і не більше того. Ти подумаєш, що тобі цього замало? Може бути. Але ти також не забувай, що на зміну цьому роману, приїхавши в своє місто, до тебе прийдуть нові романтичні відносини, які будуть більш серйозними і постійними.
А тепер про серйозніше!
Я говорю про романтичну частину курортного роману, але якщо твої морські стосунки заходять дальше, то не втрачай голови та не забувай про свій захист. Адже для вас двох - це лише мимовільні відносини, які не закінчаться весіллям чи серйозними стосунками. Тому будь захищеною і готовою до безпечних відносин. Захопи з собою на море свої контрацептиви та не забудь голову на плечах ;) - це завжди корисно на відпочинку!

Немає коментарів:

Дописати коментар