Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

вівторок, 5 липня 2011 р.

Відсвяткуємо разом =)

Завтра найпозитивніше свято - 6 липня відзначається Всесвітній день поцілунків (World Kiss Day чи International Kissing Day), це свято родом з Великобританії. Все ж таки вміють англійці радіти коханню! А два десятки років тому воно затверджено Організацією Об'єднаних Націй. У багатьох містах цього дня проходять різні конкурси поцілунків, учасники яких мають шанс виграти призи і подарунки.
Чому люди цілуються? По-перше, тому що це є традиційним. Майже в усьому світі люди, потрапляючи в романтичну ситуацію, відчувають неусвідомлену необхідність цілуватися. Таке відчуття, що представники протилежної статі запрограмовані на поцілунок і лише цього і чекають. Якщо ви це зрозумієте, то отримуватимете більше і самих поцілунків, і задоволення від них.
Чим корисні поцілунки для здоров'я?
Поцілунки викликають ніжність і заспокоєння завдяки ряду складних хімічних процесів, стверджують психології коледжу Лафайет штату Пенсільванія.
Американські вчені встановили, що поцілунки не тільки викликають емоційну позитивну реакцію організму, але і призводять до зниження рівня кортизолу - гормону стресу - в обох статей.
Дослідження вчених показало, що жінкам, для досягнення піку задоволення і розслаблення, потрібно більше, ніж просто гарний поцілунок. До нього необхідно додати романтичну атмосферу, хорошу їжу, музику і настрій. Чоловіки функціонують трохи простіше, бо просто пристрасного поцілунку буде достатньо, щоб всі необхідні і корисні гормони виділилися в кров.
І, взагалі, окрім корисності, це ж страшенно приємно!!!
Такщо рекомендую: не ігнорувати завтрашнє свято, а мерщій готуватись до нього =*

Відомі цілувальники:

Якийсь американець А. Е. Вольфрам з Міннесоти за 8 годин поцілував 8001 людину 15 вересня 1990 під час фестивалю, що проходив в його штаті. Таким чином, він примудрявся цілувати нову людину через кожні 3,6 секунди.

Перший поцілунок на екрані: 1896 рік. Його запам'ятали Мей Ірвін і Джон С. Райе в 30-секундному ролику Томаса Едісона під назвою «Поцілунок».

Найнасичений поцілунками фільм: «Дон Жуан» (1926 рік, компанія Warner Bros. Pictures). У ньому нарахували 191 поцілунок.

Найдовший поцілунок в історії кіно: Реджіс Тумі і Джейн Вайми цілувалися впродовж 185 секунд у фільмі You're in the Army Now («Ти зараз в армії», 1940 рік), що займає 4% всієї тривалості фільму.

1 коментар:

  1. Охо-хо-хо чудове свято... В нас Купала, а великобританці цілуються...Дівчата, плетіть вінки скоріше і підемо замість папороті поцілунки шукати :)

    ВідповістиВидалити