Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

четвер, 30 червня 2011 р.

Дорога до серця через шлунок! Щось в цьму є!

 Ще стародавні цілителі помітили, що любов, секс і харчування взаємопов'язані. Речовини, що надходять в організм з їжею, впливають на наш душевний стан, емоції і фізичне здоров'я.
Від режиму харчування залежать наша фізична активність або пасивність, життєрадісність або пригніченість.
Всі хімічні процеси, що супроводжують любов і сексуальність, теж визначаються хімічними речовинами, які ми поглинаємо.
Руйнівні емоції найбільш часто виявляються у людей, що харчуються нездоровою їжею і ведуть неправильний спосіб життя.
Існують певні правила харчування і продукти, що допомагають не тільки зробити сексуальне життя яскравішим, але і продовжити її...

Правило 1. Вибирайте натуральні продукти

Їжа повинна бути цілісною, екологічно чистою і натуральною. Це означає, що вона містить усі вихідні компоненти, які не були зруйновані при термічній або хімічній обробці і зберіганні.
Вона не повинна містити консерванти і хімічні добавки і повинна бути максимально близькою до натуральної форми.
Якщо їжа здатна змінити склад крові, навіть уявити страшно, що відбувається з нашим організмом, коли ми вживаємо хімічні добавки!
Якщо прислів'я «Я - те, що я їм» вірна, то, поглинаючи консерванти і продукти, що містять ГМО, ми мутуючи. До речі, консерванти і хімічні добавки - вірні супутники зайвої ваги, які зводять на «ні» всі ваші праці в спортзалі.

Правило 2. Вживайте «вітаміни розмноження»

Статеві гормони утворюються в організмі тільки при достатньому надходженні вітамінів «розмноження» - Е і А. Ці вітаміни в надлишку знаходяться в тваринних жирах, печінці тріски, курячих яйцях, а також моркви.
Вітаміни групи В забезпечують ефективну провідність імпульсів по нервових волокнах, що вкрай важливо для процесів статевого збудження.
Ці вітаміни містяться в зернових і бобових культурах, картоплі, молочних продуктах, м'ясних і рибних блюдах.
Вітамін С сприяє нормалізації кровообігу і використовується для лікування судинної недостатності статевих органів, забезпечує засвоєння інших вітамінів, заліза, кальцію, необхідний для роботи надниркових залоз, захищає організм від стресів.
Його джерела - цитрусові, чорна смородина, зелень (особливо селера). Також багато вітаміну С в болгарському перці, обліписі.
І не забуваємо, що зараз літо і вживати фрукти можна в необмеженій кількості! Такщо СМАЧНОГО!

Інформація взята з цього сайту

Немає коментарів:

Дописати коментар