Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

вівторок, 14 червня 2011 р.

Незахищені стосунки - причина безпліддя

Проблема безпліддя сьогодні знайома значній кількості молодим сім’ям. Безумовно, цей стан насамперед спричинений порушенням функціонування репродуктивної системи. 75-80% випадків безпліддя викликані неправильними процесами утворення і дозрівання сперматозоїдів, гормональними розлади в організмі жінки чи порушенням прохідності маткових труб. Загалом причин безпліддя чимало. Одна з 5-7 пар зіштовхуються з цією хворобою. Кожного року за даними ВООЗ реєструють майже два мільйони нових випадків безпліддя.
Однак це не лише медична, але й соціальна проблема.
Дуже часто, на жаль, перший аборт призводить до невиправних наслідків – жінка втрачає дар народжувати. Адже під час цієї досить-таки неприємної процедури порушується гормональний баланс у жінки, травмується шийка матки.
А ще причиною безпліддя може стати недбайливе ставлення до свого організму, а відтак і не здатність жінки виносити дитину. Зокрема, мова йде про випадкові, безвідповідальні і незахищені статеві стосунки, що можуть призвести до інфекцій. Скажімо, гардренели, мікоплазми, хламідії, уреаплазми, папіломавірус, що впливає на процес запліднення.
Пам'ятай: останнє право залишається за тобою. Тому зваж всі «за» і «проти», і зроби вірний вибір, адже про твоє здоров’я ніхто не подбає окрім тебе!

2 коментарі: