Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

пʼятниця, 17 червня 2011 р.

Контрацепція як сучасний спосіб життя

З давна вважається, що жінка може повноцінно себе реалізувати через народження дитини. Адже, що може бути прекраснішим за маленьку крихітку в тебе на руках. Однак до такого кроку, погодься, треба дозріти, а точніше кажучи бути готовим до появи чада у твоєму житті. Такий поворот подій повністю суттєво змінить твій спосіб життя. Тому вагітність має бути запланованою, а не випадковою, тим паче небажаною, яка може закінчитись абортом. Така операція у подальшому може призвести до безпліддя, особливо у молодому віці. Загалом аборти є причиною понад тридцяти ускладнень для організму жінки. Зокрема, порушення протікання «місячних», кровотечі, запальні процеси, тривалий депресивний стан абощо.


 Своєчасне планування вагітності дасть можливість тобі і твоєму партнерові чітко розпланувати спільне майбутнє, визначити пріоритети. Як наголошують лікарі, незапланована вагітність зменшує ймовірність нормального виношування дитини, а також може спричинити певні ускладнення, врешті негативно позначитись на здоров’ї новонародженого і жінки. Аби щоразу перед тим, як вступити зі своїм партнером у статевий контакт позбутися страху завагітніти, подбай про безпечний секс.
З метою уникнення незапланованої вагітності, використовуй засоби контрацепції, як свідчення того, що ти сучасна молода людина, яка сповідує сучасний спосіб життя.

1 коментар:

  1. А в мене друг через незаплановану вагітність так і став татом. Женився)

    ВідповістиВидалити