Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

неділя, 12 червня 2011 р.

Плануй свою сім'ю правильно!

Важливим моментом планування сім'ї є готовність стати батьками. До цього потрібно готуватись не лише через обережне ставлення до свого тіла, але й через психологічну усвідомленість такого кроку.

Перед тим як вагітніти, відвідайте своїх друзів, які мають дітей, почитайте книги про батьківство, поспілкуйтесь з молодими батьками в інтернеті. Багато цікавого можна дізнатись, навіть несподіваного для вас.
Є дуже легкий метод себе перевірити. Берете кольрові олівці та аркуш паперу.


Уявіть свою майбутню дитину та зобразіть його та себе на аркуші. Якщо кольори малюнку у вас вийшли яскраві та життєрадісні, а себе ви намалювали поруч з малечою, тоді все добре і ви готові.
Якщо ж  все навпаки і малюнок сумний та ви з дитиною на відстані, тоді краще задумайтесь чи справді ви прагнете стати батьками?!

Затримайся на хвильку у своїх думках! Розпитай партнера чи він готовий до дитини! Зпитай сеье чи готова (вий) ти відмовитись від "красивого життя": гучних гулянок з друзями та волі розподіляти свій час лише з врахуванням власних бажань?!!

До вагітності готується практично кожна свідома жінка, але якщо це трапилось несподівано для тебе, то не поспішай з необдуманими рішеннями.
Якщо переживаєш за фінанси, то згадай скільки друзів і рідних готові тобі допомогти! Якщо ти запланувала кар'єрний ріст, то використай час декрету для самовдосконалення. Невпевнена у коханому? Та ти й сама здатна впоратись, а друзі та родина допоможуть у цьому. Головне - ти вже не сама, вас двоє і це велике щастя і подарунок долі - стати мамою, стати для когось цілим світом!

1 коментар: