Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

понеділок, 30 травня 2011 р.

Секс - це відповідальність за партнера

Cексуальні стосунки – це насамперед відповідальність хлопця і дівчини один за одного. Тому перш ніж зважитись на такий крок – ретельно все обдумай. До цієї справи треба ставитись цілком виважено і помірковано. За приємно проведений час можна «щедро» поплатитися. Адже за таку помилку, як незахищені інтимні відносини, партнери серйозно ризикують – від незапланованої вагітності до статевих інфекцій.


У юному віці партнери бувають вкрай легковажними. Перед вступом в інтимні стосунки в їхній голові може промайнути гадка: у крайньому випадку - аборт – і справа вирішена. Нічого подібного! Аборт – процедура вкрай неприємна і шкідлива процедура для дівчини, що може залишити свій відбиток на фізіологічному та психологічному здоров’ї. Також аборт може назавжди відібрати у майбутньої матері дар - дати нове життя цьому світові.

Надійними захисниками є контрацептиви. Дослухайся до здорового глузду і довірся контрацептивам. Зокрема для молодих людей фахівці рекомендують користуватися презервативами. Вони вбережуть і від незапланованої вагітності, і від усілякого роду захворювань. Дівчатам на замітку: до 22 років формується хороший місцевий імунітет, відтак організм має міцний захист від інфекцій. Мабуть, недаремно ще стародавні римляни говорили, що незаймана дівчина до 22 років отримує заступництво самої богині Венери.

Детальніше про види контрацепції читай в інтерв'ю журналу "Тобі" з доктором медичних наук, професором, заступником директора Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Академії медичних наук України Татарчук Тетяною Феофанівною.

Пам'ятай, що у сексуальних відносинах ти несеш відповідальність не лише за себе, а й за свого партнера!

Немає коментарів:

Дописати коментар