Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

субота, 28 травня 2011 р.

В інтимних стосунках - без випадковостей

Ти так довго цього чекала! Гадала, що вже втратила свій шанс…І несподівано для тебе самої ВІН запрошує тебе на побачення. Емоції просто переповнюють, ти аж світишся від щастя. Навіть подруги та різні це помічають і перепитують, з якого дива посмішка не зникає з твоїх уст. А думки лише про НЬОГО...

Ось наблизився той день - побачення!
Ти бігаєш по кімнатах, думаєш, що одягнути, адже перше враження про людину назавжди залишається в пам’яті. Все - ти готова зустрітись з НИМ. Ще раз подивишся у дзеркало: дійсно – вигляд неперевершений. Попрацювала на славу.

Однак слід пам’ятати і про безпеку, оскільки невідомо, як закінчиться довгоочікуване побачення…Тому треба мати голову на плечах і не ніколи не варто поспішати відразу переходити до сексу. Спершу переконайся, що ВІН – й справді твоя друга половинка. Для цього потрібен час. Далі потурбуйся про свій захист, відтак не забувай про контрацептиви. Незахищені стосунки і постійні партнери можуть позначатьсь на твоєму репродуктивному здоров’ю або й призведуть до безпліддя.

Наприклад, відомий майстер бальних танців, відома завдяки шоу «Танці з зірками» Олена Шоптенко не дозволяє собі у житті випадковостей в інтимних стосунках. Вона вважає, що саме жінка повинна тримати під контролем ситуацію. І, зауважує Олена, слід прислухатися не до гормонів, а просто думати у таких випадках. Порадами, як будувати партнерські стосунки та відверто про особисте поділилась танцівниця з журналом «ТОБІ».

Тому прислухайся до порад зірок і не роби поспішних помилок!

Немає коментарів:

Дописати коментар