Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

четвер, 26 травня 2011 р.

Куріння - шлях до безпліддя

Ти – молодий та амбітний – не хочеш відставати від останніх тенденцій сучасного життя світських тусовок. Прагнш наслідувати моду в усіх її проявах: в одязі, уподобаннях і смаках, зрештою, у способі життя. Аби «не пасти задніх» хочеться в житті спробувати все на власний зуб. Що би там не говорили предки, мовляв, вчися на моїх помилках, все-таки кортить перевірити всі можливості життя на собі, при цьому особливо не переймаєшся наслідками. Вважаєш, що попереду ціле життя, і не станеться апокаліпсису, якщо принаймні викуриш одну цигарку. А далі буде дві, п’ять…Згодом взагалі підсядеш на куріння і не зможеш обійтися без кілька випалених цигарок щодня.




Насьогодні куріння є не лише сугубо проблемою хлопців, а й дівчат. Як показують різноманітні дослідження вчених, кількість представниць прекрасної статі, які зловживають курінням, за останні роки збільшилась близько у чотири рази. Звичайно, найбільша частка таких жінок – у містах, де курить ледь не кожна п’ята.

А чи відомо тобі, що куріння може стати фатальним для тебе як для майбутньої матері чи майбутнього батька. Так, у жінок тютюнопаління може викликати кровотечу, раптовий аборт під час вагітності. Німецькі вчені з’ясували, що паління негативно може позначитись на якості чоловічої сперми.

А ти знаєш, що лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк за своє життя не викурив жодної цигарки, і не шкодує про це. Тоді, як більшість його друзів і знайомих курять. Чоловік зізнається, що з дитинства ніхто не забороняв йому курити. Віктора не цікавило таке захоплення. Про це він розповів журналу «Тобі». Детальніше про ставлення лідера гурту «Оленів» до шкідливих звичок читай тут.

Вочевидь, слід задуматись над негативним впливом куріння, як шкідливих звичок загалом, на своє репродуктивне здоров’я. Час пішов, а він не стоїть на місці, його не зупинити. Тому зроби правильний вибір!!!

2 коментарі:

  1. Так, покинути сигарети дуже важко, особливо якщо людина курить хоча б 1 рік. Сам маю стаж "курця" довжиною в 12 років і зараз хочу покінчити з цією пагубною звичкою. Ця пристрасть затягує, як наркотик, але якщо в наркоманів яскраво виражений фізичний потяг (ломка), то в курця це більше психологічні проблеми.

    ВідповістиВидалити
  2. Але все ж таки це можливо! Головне бажання! А почувати себе ще краще будете після цього, от побачите, організм Вам віддячить =)

    ВідповістиВидалити