Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

понеділок, 23 травня 2011 р.

Скажи майбутньому: "Фізкульт-привіт!"

Заповітна мрія кожної дівчини, як і жінки, - завжди мати свіжу шкіру обличчя без анінайменшого прищика, розкішне волосся, і звичайно, струнку фігуру. Давайте зупинимось на останньому і детальніше поговоримо як зберегти хорошу форму свого тіла. Адже наскільки ми маємо хороший зовнішній вигляд, настільки себе повноцінно відчуваємо прекрасною половиною людства. А це додає упевненості у власних силах і можливостях, оскільки фізичний і психологічний стани мають бути у повній гармонії.
Поки ти молодий, життєрадісний і енергійний, рідко задумуєшся про своє здоров’я, а відтак про власне тіло. І даремно. Адже тобі народжувати. Про це потрібно завжди пам’ятати. Від стану твого здоров’я безпосередньо залежатиме здоров’я твоє малечі. Організм варто готувати вже сьогодні, не відкладаючи цю справу на наступний день, тиждень, місяць…Навіщо стільки чекати, коли це можна зробити тепер. Для цього не слід виснажувати себе виснажливими дієтами чи кількагодинними тренуваннями у спортивних клубах. Аж ніяк!

Спершу спробуй ранкову гімнастику, вечірні прогулянки парком чи рідною вулицею. Зрештою, звичайний «шопінг», який так полюбляє кожна жінка, коли ми не одну годину обходимо чимало бутіків, - теж корисний для здоров’я. Загалом ходьба є дуже помічною для спалювання калорій, і дає не менше навантаження, аніж плавання. Прогулянки пішки дозволяє зміцнити м’язи, серцево-судинну і дихальні системи. Відтак, організм стає більш витривалим. Далі обдумай, яким видом спортом ти б хотіла займатись. А вибір чималий - танці, плавання, теніс, їзда на велосипеді і навіть бокс чи карате, а для екстремалі підійдуть приміром стрибки з парашутом.

Цікаво, що жінка, яка захоплюється плаванням, як правило, народжує здорову дитину, і без особливих ускладнень. Окрім того, плавання чудово подбає про пластику твого тіла, сприяє обміну речовин і додасть бадьорості.

Сьогодні особливо популярними є аеробіка та фітнес серед дівчат і жінок різної вікової категорії. Їхні програми насичені усілякими вправами. Тут вже вибір стоїть за тобою, а точніше за твоїм організмом, тому важливо не переборщити з фізичним навантаженням.
Наприклад, силова аеробіка призначена для розвитку витривалості твого тіла, а танцювальна аеробіка – це ще й чудова нагода навчитись танцювати.
Якщо у тебе зараз виникло нестримне бажання зайнятись спортом – гайда у крок зі здоровим життям задля щасливого материнства!

Детальніше читай тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар