Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

субота, 21 травня 2011 р.

Здоров'я знову в моді!


Серед молоді часто побутує думка, що розслабитись, зняти фізичну втому або депресію допоможе лише випивка, кілька випалених цигарок, у гіршому випадку справа доходить і до наркотиків. Звісно, що після таких «таблеток радості» ти відчуєш себе щасливим на всі 100%, ти потрапиш у полон ейфорії і життя здаватиметься прекрасним, без проблем і неприємностей. А ще закортить проявити власне «Я», котре здаватиметься таким величавим. Однак цей стан триватиме недовго.
Врешті, знову прийдуть сірі будні. А чи відомо тобі, що через декілька років після сповідування шкідливих звичок, твоє життя потрапить у капкан усіляких недуг. Зокрема зростає ймовірність виникнення ракових захворювань, що може вкоротити тобі віку. Слід взяти до уваги й те, що будь-яку погану звичку легко набути, але важко позбутись.

До слова, тютюновий дим, окрім нікотину, містить ще майже 30 небезпечних речовин для організму людини, а саме - чадний газ, аміак, синильна кислота тощо. У жінок, які постійно курять, втім як і в чоловіків, голос набуває неприємного звучання – грубшає. Колір шкіри втрачає здоровий зовнішній вигляд, у молодому віці вкривається зморшками і має темнуватий відтінок. Та й загалом людина виглядає на кілька років старшою від свого біологічного віку. Зізнаймося, такий комплімент кожному був би неприємним.

До того ж, нам варто задуматись, що ми - майбутні батьки. Якщо ми не відмовимось від шкідливих звичок, тоді якими будуть наші діти? Ще від народження через наші необдумані вчинки вони страждатимуть і будуть фізично або інтелектуально недорозвинутими? Тоді біда – неминуча, а минулого вже не повернеш назад. Тож можливо взагалі не варто «зв’язуватись» з цигарками, алкоголем, а тим паче дурманним зіллям?! Не роби помилок, які вже зроблені до тебе. Подумай про своє світле і щасливе майбутнє без шкідливих звичок.

Адже є й інші способи підняття настрою, подолання розради, стресів чи депресії. Так, справжній драйв можна отримати від активного і здорового способу життя. Приміром слід влаштувати з друзями турпохід у гори чи просто вилазку у ліс. Адже ковток свіжого повітря, незрівняна краса природи гарантовано додасть тобі заряд позитивної енергії і багато приємних вражень. Якщо ж немає такої можливості, то запишись у тренажерний зал або на танці, чи дозволь собі принаймні щодня годинну прогулянку.

Твердження: « У здоровому тілі – здоровий дух» ніколи не втратить своєї актуальності та значимості, яке б століття не було за вікном – XII чи XXI. Тому обери власний правильний шлях до ЗДОРОВОГО ЖИТТЯ. І це стане твоєю ПЕРЕМОГОЮ!

Немає коментарів:

Дописати коментар