Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

четвер, 19 травня 2011 р.

Подбай про безпечні стосунки


Молоді люди cьогодні ведуть активний спосіб життя, полюбляють веселі компанії та нічне життя у клубах. А там – нові знайомства, симпатія, які несподівано переростають у кохання… При цьому не потрібно забувати про безпечний секс і засоби контрацепції.

Cловом, обов'язок кожного - піклуватися про своє здоров’я, зокрема репродуктивне.
Отож, поговоримо про контрацепцію.

Для більшості молодих людей це поняття розуміється як спосіб запобігання небажаної вагітності. Можна погодитись з цим твердженням, але не до кінця. Адже контрацепція дозволяє парі подумати про своє майбутнє, зробити власний вибір щодо народження малюка, уникнути абортів. А останнє може залишити негативний відбиток на здоров’ї жінки на все життя.

Тепер детальніше про контрацептиви.

Молодим дівчатам, які не ведуть постійного статевого життя, слід зупинити свій вибір презервативах. Їхнім плюсом є те, що вони вбережуть не тільки від незапланованої вагітності, але й від статевих інфекцій. При цьому презервативи немають протипоказань. Адже для сучасної молоді ранні статтеві відносини є нормальним явищем. До слова, у випадку, якщо дівчина веде статеве життя від 15 років, є імовірність, що 25-му віці у неї може бути рак шийки матки. Тому з цим жартувати не варто.

Коли ж є постійний партнер, тоді можна користуватися будь-якими методами захисту. Як показує практика, пара часто надає перевагу гормональним контрацептивам, однак обов’язково знадобиться порада лікаря.

Аби у майбутньому не довелось шкодувати за свої вчинки, слід подбати про відповідальність за особисте життя, власне здоров’я, а відтак про безпечний секс.

Детальніше про контрацепцію читай тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар