Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

четвер, 2 червня 2011 р.

Алкоголь - у чорний список !

Тобі – як майбутній матері, кому рід завдячує своїм продовженням, - обов’язково треба знати і пам’ятати, що зловживання алкоголем до добра не приведе! Адже у подальшому спиртні напої негативно позначаться на твоєму здоров’ї, а саме - на репродуктивному. Зокрема, їхній згубний вплив може негативно вплинути на функціонуванні твоїх статевих органів. А це, погодься, - чи не найбільша проблема для дівчини і жінки. Окрім того, спиртні напитки залишають "чорне клеймо" на ендокринній і нервовій системі.

Як показують результати наукових досліджень, у жінок, які мають пристрасть до алкоголю, у 2,5 рази частіше спостерігаються гінекологічні захворювання, аніж у непитущих. У кінцевому випадку ця шкідлива звичка може завдати тобі нищівного удару – призвести до безпліддя, чого ти собі ніколи не пробачиш.

До речі, зачаття дитини під дією алкоголю партнерів пагубно відб'ється на розвитку плоду, відтак і на здоров’ї майбутнього чада. Під час виношування дитини алкоголь проникає і всмоктується через плаценту, тим самим завдає шкоди малюку . Про небезпечну дію спиртного молодій матусі слід пам’ятати і після народження малюка, передусім у період грудного годування. Спиртне, що разом з грудним молоком потрапляє в організм малюка, може суттєво порушити його нервову систему, пошкодити мозок і навіть спричинити психічний недорозвиток.


Тому вирішуй: або твоє здоров’я, або коротке задоволення з невиправними наслідками. А можливо взагалі занести алкоголь у чорний список твоїх шкідливих звичок?

1 коментар:

  1. Мені, як майбутньому татові, важливо які в мене будуть, тому хочеться щоб майбутня жінка не зловживала алкоголем; але де зараз таких знайти, коли молодь весь свій вільний час проводить в диско-клубах, барах і ресторанах. От і спробуй після цього одружися...

    ВідповістиВидалити