Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

вівторок, 7 червня 2011 р.

Здорова їжа - здорове тіло

Кожна дівчина з дитинства мріє про фігуру фотомоделі, а точніше кажучи про параметри «60-90-60». Більшість з нас вважаються їх еталоном краси. Аби досягнути бажаної мети, чимало жінок виснажують себе суворими дієтами, рахують кожну калорію, що може згодом викликати негативні побічні наслідки. Тому перш ніж обмежити свій раціон – обов’язково проконсультуйся з дієтологом, при цьому врахуй особливості своєї тілобудови і безумовно організму. Загалом дієти спричинюють різні хвороби, депресію і руйнує апетит, відтак голод може стати хронічним.

Окрім того відмова від деяких продуктів може погіршити стан твого здоров’я і самопочуття. Приміром вуглеводи, від яких так часто відмовляються дівчата або жінки заради красивого тіла, є незамінним джерелом енергії. Тому про це варто пам’ятати і не зловживати. Як компроміс, відмовся від вживання цукру, а заміни "солодкий яд" його медом і солодкими фруктами, щоправда у розумній кількості. Також не варто «присідати» на хліб та усіляку випічку. Натомість додай у свій раціон здобу з борошна грубого помолу чи хліб із випічок. Останній сприяє процесу травлення, містить вітаміни В та Е. Не слід відмовлятися і від молочних продуктів.
Відома співачка Вєра Брєжнєва задля підтримки фігури радить обмежувати себе передусім у калорійній їжі, і постійно споживати овочі й фрукти, м’ясо та рибу. А от стосовно спиртного, як каже Вєра, то ним не слід зловживати. Про секрети підтримки власної красивої фігури співачка розповіла в інтервю «Тобі».
Загалом задля збереження хорошої форми тіла треба вживати здорову їжу, однак без фанатизму, адже ми їмо для того, щоб жити, а не навпаки. Звичайно, слід більше рухатись і «ліквідувати» всі свої шкідливі звички.Тому подбай про свій зовнішній вигляд і, врешті, про здоров'я. 

1 коментар:

  1. "Аби досягнути бажаної мети, чимало жінок виснажують себе суворими дієтами, рахують кожну калорію, що може згодом викликати негативні побічні наслідки."
    Золоті слова, так не довго і до анорексії дійти, а це "печально" бачити, як красива, тендітна дівчина, якій ну зовсім не потрібно худнути, нічого не їсть і гробить своє здоров'я і здоров'я своїх майбутніх дітей!!!

    ВідповістиВидалити