Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

понеділок, 2 травня 2011 р.

Готовність стати батьками по-американськи

Прийшов час поговорити про вагітність. Про те, як уникнути її. Про готовність стати батьками. 
Цікаво вирішують проблему пояснення відповідальності молодих батьків у американських школах. Старшокласникам пропонують ігри-вправи, які чудово протвережують юнаків та дівчат. Дві з них виключно прості. Спробуйте пограти в ці ігри у вихідні!
У першій вправі роль немовляти «грає» сире яйце. Можна розмалювати його фломастером. Дати йому ім'я.Умови гри - не розбити яйце протягом всіх вихідних. Не залишати яйце без нагляду ні на хвилину. Якщо необхідно вийти на прогулянку або в магазин - необхідно знайти когось, хто догляне за яйцем, домовившись при цьому, як буде оплачено працю «няні».

Друга вправа, яке особливо люблять підлітки - це «імітація вагітності».
Коли підліткам обох статей пропонують надіти пояс, в передній частині якого 10-кілограмовий вантаж. Вантаж можна виготовити з мішка сплощеної форми, наповненого, скажімо рисом. Цей пояс слід носити, не знімаючи, всі вихідні. Хлопчаки-старшокласники спочатку поблажливо сміються, мовляв, подумаєш, тяжкість якась, я от у спортзалі піднімаю в десять разів більше! Посмішка на їхніх обличчях пропадає вже за годину. Зав'язати шнурки, підняти книгу з підлоги - все стає досить клопіткою справою. Важко знайти комфортабельне становище, складно зручно всістися, навіть лежати ніяково. Години через чотири після початку вправи діти тільки й думають про те, коли вийде термін цього ідіотському випробуванню.
Ось ідеальний час поговорити про те, що вага жіночого тіла до пологів збільшується вдвічі проти ваги цього паска. Що носити доводиться не два дні, а сорок тижнів. Що це тільки початок випробувань, до яких необхідно підготуватися. 
Що вагітність, пологи і батьківська праця втішні тільки тоді, коли люди дозріли, фізично, емоційно, морально і матеріально для створення потомства.

Немає коментарів:

Дописати коментар