Дізнавайся більше про захищене безпечне життя на максимумі твоїх емоцій та разом з нами мерщій до здоров'я!!!

середу, 2 листопада 2011 р.

Відносини на віддалі приречені на успіх, якщо ...


Чи віриш ти у відносини за сотні кілометрів, коли кохана людина здається такою недосяжною? Насправді, є такий стареотип, що відносини на віддалі приречені? Але ж кохання перемагає все, хіба ні?! Давай подумаємо разом, що допоможе підтримувати почуття, не зважаючи на кілометри.
Перш за все, хочеться навести позитивну статистику: близько семисот тисяч американців успішно укріплюють сімейні відносини живучи і працюючи в різних мітах. Отже, який секрет їм відомий? Ось кілька порад від психологів:

Говоріть про ваші сподівання, складайте плани
Складіть графік свого спілкування: листуватись не рідше, ніж двічі на тиждень, проводити разом не менш як одні вихідні на місяць, зідзвонюватись щодня і т.д.. Така домовленість допоможе зрозуміти на яку кількість спілкування може розраховувати кожен доки все не зміниться і згладити розлуку.


Більше спілкування та емоцій
Так важко виразити почуття коханій людині, а на відстані це здається ще важче. Але ви можете більше розповідати один одному про щоденні справи, маленькі радості, невдачі чи образи. Це зблизить вас, дасть можливість при зустрічі відчувати рідність. Адже саме з такої буденності складається життя кожного, не думайте, що це не важливо. А ще по-більше ніжних слів і не жалкуйте слів про кохання.


Незалежність один одного варто цінувати
Кохана людина не повинна займати весь твій час, не перетворюй своє життя в зал очікування нової зустрічі. Ризикуєш стати нецікавою для нього. Розвивай себе як особистість, знайди цікаве хоббі, займись спортом, танцями, плаванням та стільки можливостей довкола. Коли ти зайнята, то й не помітиш як минув час очікування, а якою новою і цікавою побачить він тебе після розлуки, це розпалить ваші почуття заново.

Додай жару в вогонь
Крім звичного спілкування, додай несподіванок: букет квітів, валентинка у конверті, смс з побажання солодких снів, чергове цікаве зізнання. Підігрівайте ваші почуття, рутинне спілкування повинне наповнюватись ніжностями і несподіванками (тільки приємними звичайно =)

І, звичайно, вірте, що у вас все вийде
Продовжуй вірити, що зовсім швидко розлука закінчиться і ви будете жити разом. Багато пар втрачаючи віру, розходяться і втрачають шанс бути разом. Будуйте спільне майбутнє, говоріть про нього, плануйте, вкладайте в ці мрії свої надії.
Підтримуйте один одного, бережіть від сумнівів і все буде добре!
Ще один обнадійливий факт на завершення: моя сестра з чоловіком до весілля були у розлуці за тисячі кілометрів 4 роки, зараз вони мають щасливу сім"ю, маленьку донечку, щоденні проблеми і купу щастя =)

Немає коментарів:

Дописати коментар